Welcome to Herbalife

Vores mål er at hjælpe dig med at forbedre dit ernæringsmæssige velvære ved anvendelse af Herbalifes kvalitetsprodukter. Disse kosttilskudsprodukter giver dig en fantastisk måde at tabe dig på og nyde en sundere livsstil. Hvis du er første gangsbesøgende på vores hjemmeside, så tag dig venligt tid til at gennemse vores butik og blive fortrolig med vores produktlinje. Her kan du online-shoppe sikkert. Bemærk at vi også har hudplejeprodukter af allerbedste kvalitet.

Har du endnu ikke et login, så ansøg om et ved at trykke på linket "Registrer nu" i øverste højre hjørne, eller kontakt os via linket i menulinien.

Når du er logget ind, kan du få en samlet oversigt over produkterne under fanen "Vores produkter".

I webshoppen kan du betale med Visa og MasterCard. Tryk på betaling med PayPal (under punktet "Har du ikke en PayPal-konto?") og udfyld med kortnummer osv som sædvanligt. Her skal felterne "Faktureringsoplysninger" og "Kontaktoplysninger" IKKE udfyldes.

Hvis du søger en arbejd-hjemmefra forretning, er det, at arbejde med kosttilskud og at hjælpe monnesker med at få en sundere livstil, en fantastisk måde at tjene penge på hjemmefra. Kontakt os hvis du vil vide mere om denne mulighed.